Mobila de bucatarie standard

Mobila bucatarie standard - Arta Mobilei Mobila bucatarie standard este alegerea perfecta pentru cei ce nu detin un spatiu de bucatarie foarte mare.  Mobila bucatarie , se incadreaza perfect in spatii mai putin mari, cum ar fi o garsoniera sau un apartament cu dimensiuni reduse. Mobila bucatarie standard se poate confectiona din PAL...

Mobila bucatarie standard - Arta Mobilei

Mobila bucatarie standard este alegerea perfecta pentru cei ce nu detin un spatiu de bucatarie foarte mare. 

Mobila bucatarie, se incadreaza perfect in spatii mai putin mari, cum ar fi o garsoniera sau un apartament cu dimensiuni reduse.

Mobila bucatarie standard se poate confectiona din PAL melaminat sau MDF iar accesorile pot fi alese in functie de necesitatea fiecaruia.

Un alt detaliu esential este culoarea, care joaca un rol important, puteti alege culorile vii, energizante, sau culori reci, ce creeaza o atmosfera linistita.

In ultima vreme, bucataria a preluat atributiile camerei de zi, devenind inima si centrul casei. Acesta este motivul pentru care alegerea unei bucatarii este foarte importanta, astfel incat aceasta sa serveasca ca loc de servit masa, dar si ca living, locul in care va primiti musafirii.

Bucataria se mobileaza si se amenajeaza vizand zonele de interes si vizualizand toate zonele de interes pe care le are o bucatarie: o zona de servit masa, zona de gatit, locul in care luati masa sau locul in care va fi amplasat mobilierul de bucatarie. In functie de dimensiunile si de forma bucatariei ar trebui sa iti planifici zonele in care mobilierul va fi montat. Designerii in mobilier  recomanda amenajarea unui colt in mod special, montarea unui “perete” pentru a atrage atentia si pentru a oferi un punct interes al camerei.

Mobilierul de bucatarie se alege in functie de stilul vostru, cel care se incadreaza in gusturile voastre si trebuie sa se armonizeze atat cu tonul restului de locuinta, cat si cu celelalte obiecte sau articole prezente in bucatarie. Culoarea peretilor, a gresiei, faiantei, parchetului, aparatelor electrocasnice, masele sau scaunele din bucatarie trebuie sa aiba legatura, de asemenea, cu mobilierul ales.

Persoanele care prefera bucataria in stil clasic pot alege o bucatarie standard din lemn masiv care imita fibrele lemnoase precum stejarul, fagul sau nucul. De asemenea, stilul clasic vizeaza si atentia asupra finisajelor sau a manerelor specifice acestui stil, iar culori neutre si calde precum maronul sunt ideale.

In cazul in care bucataria este in stil modern sau minimalist

va trebui sa optati pentru mobilier standard simplu, cu linii fine, in culori indraznete sau chiar alb. De regula, stilul minimalist se potriveste foarte bine cu bucataria de MDF, lucioasa si cu accesorii metalice. In ceea ce priveste insertiile de metal si cele de sticla din materiale mate, acestea se potrivesc unui stil minimalist , in timp ce insertiile lucioase se potrivesc mai bine stilului clasic.

Culorile mobilierului se aleg in functie de tonul gresiei, a faiantei sau a parchetului. De exemplu, o bucatarie in stil clasic sau rustic trebuie sa fie decorate cu o faianta in tonuri calde precum bejul, maronul,sau albul-galbui sau chiar modelele de mobilier standard cu nuante florale sau cele care imita piatra naturala. In cazul stilului modern, placile de faianta sunt destul de mari si au nuante vibrante sau metalice.

Mobilierul de bucatarie standard din pal

este foarte solicitata datorita pretului avantajos comparative cu lemnul sau MDF-ul, insa spre deosebire de cele doua, aceasta are un aspectul mai placut si mai elegant. In aceeasi masura, MDF-ul este un material destul de accesibil, cu calitati bune in termen de rezistenta la umiditate, uzura si aspect. 


Se afiseaza 1-12 din 77 produs(e)