WhatsApp

Mobila Tineret

Mobila tineret - Arta Mobilei

Dormitoarele noastre sunt adesea o bună reflectare a cine suntem noi ca persoană. De aceea, tineretul dorește să își pună amprenta în locul cel mai ferit de ochii curioșilor, dormitorul. La această vârstă încep să se descopere, să afle ce stil iubesc: minimalist, cochet, îndrăzneț, futurist și cu siguranță își vor aranja dormitorul exact după personalitatea lor. Este începutul vieții lor, imediat după ce și-au luat zborul din casele părinților și acest fapt le motivează extraordinar imaginația.

Atunci cand vreti sa amenajati o camera pentru tineri, va trebuie neaparat mobila de tineret.

Majoritatea tinerilor vor sa aibe camera cat mai deosebita si personalizata. Fiecare obiect din camera trebuie sa ii reprezinte, de aceea cel mai bine este sa ii lasati pe ei sa isi aleaga mobilierul.

Camera tanarului este locul in care acesta se simte cel mai bine, pentru ca el a ales culorile care-i plac si tipul de mobila care-i place, este propria lui creatie.

In general, mobila pentru care acestia opteaza este cat mai moderna si cat mai "neintalnita". Pentru ei pretul nu prea conteaza, tot ce doresc este sa aibe cat mai mult confort. De aceea optiunea cea mai buna este "mobila la comanda".

Daca tinerii nu gasesc mobila pe gustul lor in magazine, aceasta trebuie "inventata" pe gustul lor.

Spatiul pe care un tanar trebuie sa il aiba la dispozitie trebuie sa fie cat mai mare. O camera mica, il face sa se simta "inchis" si nimanui nu-i place asta. Daca nu au libertate de miscare in camera lor, ei o vor cauta in alta parte.

Mobilierul din camera unui tanar, trebuie sa fie cat mai putin si cat mai usor de intretinut. De cele mai multe ori, nevoia de spatiu este mult mai mare decat nevoia de mobila.

Mult mai potrivit pentru o astfel de camera este un pat care poate "disparea" pe parcursul zilei. Fie un pat rabatabil, fie o canapea extensibila pe care tinerii o pot strange atunci cand vin prietenii in vizita.

Un birou este absolut necesar, la care acestia pot petrece timpul la calculator sau pot scrie un eseu sau un referat.

Mobila Tineret

Mobila dormitor tineret 001

001
Preț la cerere
Dormitor Copil realizat din pal melaminat de grosimea 18 /36 mm , Canturile sunt ABS integral, finisaj de cea mai buna calitate,se poate executa si la comanda pe diferite dimensiuni ,materiale sau culori. Vă mulţumim că aţi accesat website-ul nostru şi pentru interesul acordat companiei si produselor noastre.
Product added to wishlist

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.