Mobila Comode TV

Mobila comode TV - Arta Mobilei De cele mai multe ori, ne confruntam cu spatii reduse dimensional, asadar va sugeram sa alegeti comode tv de la Arta Mobilei, ce sunt concepute cu un design modern cu totul deosebit, care va da personalitate oricarei incaperi dintr-o locuinta. Oricare ar fi destinatia pe care o au, noi recomandam locul...

Mobila comode TV - Arta Mobilei

De cele mai multe ori, ne confruntam cu spatii reduse dimensional, asadar va sugeram sa alegeti comode tv de la Arta Mobilei, ce sunt concepute cu un design modern cu totul deosebit, care va da personalitate oricarei incaperi dintr-o locuinta.

Oricare ar fi destinatia pe care o au, noi recomandam locul potrivit al acestora sa fie in living sau dormitor. Puteti alege dintr-o gama larga de comode TV, de asemenea puteti alege materialul sau culoarea comodei.

Modelele prezentate impaca o gama larga de optiuni, atat pentru iubitorii design-ului clasic, cu linii traditionale care nu se demodeaza niciodata, cat si a celor care sunt inspirati de stilul modern pentru a crea un ambient placut.

Dimensiunile propuse de proiectanti pentru mobila comode tv, sunt unele care oscileaza intre mediu si mare, si sunt gandite sa ofere un spatiu de depozitare foarte generos.

Mobilier Comode TV 003
  • La reducere!
  • -10%
Vizualizare rapida

Comoda TV May

Comoda TV May – Conceputa pentru a fi practica si functionala, spatii de depozitare generoase,...
Pret de baza 490 lei -10% Pret 441 lei
Mobilier Comode TV 005
  • La reducere!
  • -5%
Vizualizare rapida

Comoda TV Nash

Comoda TV Nash – concept modern, design simetric, spatii generoase de depozitare, eleganta si...
Pret de baza 990 lei -5% Pret 941 lei
Mobilier Comode TV 007
  • La reducere!
  • -5%
Vizualizare rapida

Comoda TV Jenkins

Comoda TV Jenkins – Design elegant, modern, spatii generoase de depozitare, perfect pentru...
Pret de baza 480 lei -5% Pret 456 lei

Se afiseaza 1-12 din 36 produs(e)