WhatsApp

Saltele Saltex

Saltele Saltex - Arta Mobilei

Un kinetoterapeut ne-a întrebat dacă salteaua noastră de acasă este de calitate. Noi am răspuns că nu este nici o saltea ieftină dar nici una foarte scumpă. Mimica lui ne-a făcut să ne dăm seama că nu asta întrebase, apoi cu un zambet discret ne-a întrebat: Când plecați în concedii vă este dor de salteaua voastră de acasă? Abia după ce am cumpărat o saltea Saltex, am înțeles această întrebare. Da, acum putem răspunde afirmativ la această întrebare.

Pentru a avea parte de un somn linistit, trebuie sa ne cunoastem in primul rand pe noi si sa avem idee pe ce tip de saltea ne simtim complet relaxati.

Fara confort nu ne-am putea relaxa, odihni.

Tocmai de aceea este primordial sa alegem salteaua perfecta, pe ca dumneavoastra sa aveti un somn linistit si odihnitor.

Cand alegem o saltea ortopedica pentru patul nostru, trebuie luata in considerare in primul rand constructia acesteia, deoarece fiecarei persoane, ii poate fi benefic un alt tip de saltea.

Alegeti cea mai buna saltea pentru dumneavoastra din modelele prezentate mai jos, astfel incat sa va bucurati de un somn odihnitor in fiecare noapte.

 

Saltea SuperOrtopedica, Saltea SuperOrtopedica Lux, Saltea Pocket Spring, Saltea Memory Foam, Saltea Latex

Saltele Saltex

Saltea Latex

Latex
791,25 lei
Saltea Latex   O saltea care imbina cu succes proprietatile ergonomice cu cele de confort.Salteaua are suprafata exterioara este matlasata complet, are cate un buton de aerisire pe fiecare laterala si este confectionata din stofa tip jakard.Salteaua are doua fete (vara - iarna)
Saltele Saltex

Saltea Memory Foam

MemoryFoam
632,50 lei
Saltea Memory Foam Memory Foam Saltex, este o saltea care îmbina cu succes proprietatile ergonomice cu cele de confort.Suprafata exterioara este matlasata complet, avand cate un buton de aerisire pe fiecare laterala.Salteaua Memory Foam este confectionata din stofa tip jakard si are doua fete (vara-iarna)
Saltele Saltex

Saltea Pocket Spring

PocketSpring
507,50 lei
O saltea care îmbina cu succes proprietatile ergonomice cu cele de confort.Suprafata exterioara este matlasata complet, are câte un buton de aerisire pe fiecare laterala si este confectionata din stofa tip jakard.Salteaua are doua fete una de vara si una de iarna.
Saltele Saltex

Saltea SuperOrtopedica LUX

SuperortopedicaLUX
232,50 lei
O saltea care îmbina cu succes proprietatile ergonomice cu cele de confort.Suprafata exterioara este matlasata complet, are cate un buton de aerisire pe fiecare laterala si este confectionata din stofa tip jakard.Salteaua are doua fete una de vara si una de iarna.
Saltele Saltex

Saltea SuperOrtopedica Saltex

Superortopedica
157,50 lei
Saltea SuperOrtopedica Saltex O saltea care îmbina cu succes proprietatile ergonomice cu cele de confort.Suprafata exterioara este matlasata complet, are cate un buton de aerisire pe fiecare laterala si este confectionata din stofa tip jakard.Salteaua are doua fete (vara-iarna)
Product added to wishlist

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.