Birou şi Camera de Lucru

Mobila Birou PC In viata moderna totul se misca foarte rapid. Este greu sa ne imaginam munca la calculator fara un birou modern . La munca sau acasa, mobilierul de birou ne va deveni cel mai bun prieten. Atunci cand achizitionati mobilier birou pentru PC-ul dumneavoastra, in functie de spatiu unde va fi amplasat, trebuie gandit...

Mobila Birou PC

In viata moderna totul se misca foarte rapid. Este greu sa ne imaginam munca la calculator fara un birou modern.

La munca sau acasa, mobilierul de birou ne va deveni cel mai bun prieten. Atunci cand achizitionati mobilier birou pentru PC-ul dumneavoastra, in functie de spatiu unde va fi amplasat, trebuie gandit cat mai practic si egonomic, pentru a va usura munca.

Arta Mobilei va pune la dispozitie o gama larga de modele din categoria mobila birou pentru calculator, sau puteti opta pentru un birou PC la comanda, dupa bunul plac. 

Birouri Manageriale

Mobila pentru biroul managerial, este un amestec intre modern si clasic. In functie de modelul ales, cel care o foloseste subliniaza statutul sau. Mobila Birou din clasa business trebuie sa fie ergonomica dar in același timp foarte utila, sa vina in ajutorul angajaților companiei, iar pe deasupra sa creeze o impresie placuta asupra clientului.

In general, birou managerial pentru cel cu o functie superioara in firma, ar trebui sa fie mai impunator, sa fie creat din material de o calitate superioara, sa vina cu un design special care sa contina acea nota de superioritate.

La Arta Mobilei veti gasi o gama variata de birouri manageriale de unde va puteti alege modelul preferat, sau puteti crea un birou managerial la comanda, dupa preferintele dumneavoastra.

Mese Conferinta

Masa conferinte este indispensabila intr-o firma, pentru întâlniri cu antreprenori, potentiali clienti sau clienti deja existenti.

Atunci cand alegeti mobilierul, tineti cont de dimensiunile camerei si forma acesteia. Mesele de conferinta sunt realizate în stil neoclasic.

Masa de lucru trebuie sa fie aleasa in asa fel incat, atunci cand la o intalnire de afaceri, dezbateri sau o prezentarez sa ofere participantilor o impresie placuta cat si o stare de relaxare si confort.

La Arta Mobilei puteti crea o masa de conferinta la comanda care sa intruneasca toate necesitatile dumneavoastra.

 

Mobila receptie

Intrarea intr-o companie se face prin zona de receptie, care este locul de asteptare si de informare.

Este practic imaginea firmei, locul unde putem crea prima impresie despre companie. Puteti achizitiona de la Arta Mobilei mobilier receptii in functie de necesitati si bugetul disponibil.

Arta Mobilei ofera cea mai buna solutie de mobilier receptii pentru hoteluri sau birouri, chiar si pentru companiile mici cu un spatiu redus.

 

Stocare Documente

Dulapurile de contabilitate pentru stocare documente produse de Arta Mobilei, vin asamblate. Acestea servesc la depozitarea actelor contabile în birouri și spații comerciale. Dulapuri de stocare documente au dimensiuni standard, sunt practice și rezistente la uzura.

Dulapurile pentru stocare documente sunt indispensabile intr-o firma. Acestea ajuta la stocarea documentelor, organizarea muncii si gestionarea eficienta a timpului.

Daca in gama noastra de produse nu ati gasit acel produs care sa satisfaca cerinta dumneavoastra, va putem crea la comanda mobila dorita.Se afiseaza 1-12 din 93 produs(e)