Mobila Pat si Noptiere

Paturi si noptiere - Arta Mobilei Patul este martorul tacit al momentelor noastre de relaxare si al clipelor dragastoase petrecute cu membrii familiei. Indiferent de natura lui, pat matrimonial sau pentru o persoana, pat suprapus sau pat supraetajat , cu spatiu de depozitare sau nu, ne simtim "acasa" doar in momentul in care ne...

Paturi si noptiere - Arta Mobilei

Patul este martorul tacit al momentelor noastre de relaxare si al clipelor dragastoase petrecute cu membrii familiei. Indiferent de natura lui, pat matrimonial sau pentru o persoana, pat suprapus sau pat supraetajat, cu spatiu de depozitare sau nu, ne simtim "acasa" doar in momentul in care ne asezam in patul nostru.

In acest decor intim se incadreaza perfect noptierele, care ne sunt intodeauna la indemana atunci cand vrem sa ne asezam undeva lucrurile pe care vrem sa le tinem aproape.

Daca totusi nu va puteti decide asupra unui model, ne puteti cere ajutorul sau ne puteti impartasi tipurile de mobila paturi si noptiere la care v-ati gandit, iar noi putem realiza pe comanda produsele visate, gata sa va sporeasca confortul.


Se afiseaza 1-12 din 58 produs(e)