Dulapuri cu usi glisante

Mobilier dulapuri usi glisante - Arta Mobilei In cazul in care suprafata incaperii tale este limitata, poti recurge la un mic truc pentru a utiliza eficient spatiul de care dispui. Opteaza pentru mobila dulapuri cu usi glisante care au un sistem de deschidere simplu, si anume culisarea usilor de la stanga la dreapta, fiind o solutie...

Mobilier dulapuri usi glisante - Arta Mobilei

In cazul in care suprafata incaperii tale este limitata, poti recurge la un mic truc pentru a utiliza eficient spatiul de care dispui.

Opteaza pentru mobila dulapuri cu usi glisante care au un sistem de deschidere simplu, si anume culisarea usilor de la stanga la dreapta, fiind o solutie eleganta si convenabila pentru interioarele moderne.

In cazul in care nici un model de mobila sifonier din oferta noastra nu va multumeste, expertii nostri se vor angaja sa va realizeze produsul dorit, pe comanda, la cele mai inalte standarde.

Design-ul acestora, materialele de actualitate si componentele de calitate folosite, vor da dulapului tau o "a doua viata". Usile glisante pot fi realizate din pal melaminat, ratan, oglinda, sticla sablata sau plexiglass.

Renunta la usile in balamale in avantajul usilor glisante mai practice si mai fiabile din punct de vedere al economisirii spatiului si al noilor tendinte in mobila dulapuri!


Se afiseaza 1-12 din 39 produs(e)