WhatsApp

Saltele Royalflex

Saltele Royal Flex - Arta Mobilei

Dacă vă simțiți inconfortabil întins pe pat sau simțiți că vă doare spatele, verificați-vă patul. Desigur, trebuie să vă verificați mai întâi salteaua. Rama este inca in stare buna? Îți susține bine salteaua și greutatea? Dacă atât patul, cât și salteaua au nevoie de înlocuire, înlocuiți-o cu un pat nou și una din saltelele din gama RoyalFlex, puse la dispoziție pe site-ul nostru. Aceste saltele sunt foarte apreciate de clienții noștri. Somnul și orele de odihnă au să aibă un nivel mult mai îmbucurător.

Pentru a avea parte de un somn linistit, trebuie sa ne cunoastem in primul rand pe noi si sa avem idee pe ce tip de saltea ne simtim complet relaxati. Fara confort nu ne-am putea relaxa, odihni. Tocmai de aceea este primordial sa alegem salteaua perfecta, pe ca dumneavoastra sa aveti un somn linistit si odihnitor. Fiecarei persoana in parte, ii este benefic un alt tip de saltea. In functie de necesitatile dumneavoastra, puteti opta pentru o saltea dura, sau mai putin dura. Saltele RoyalFlex contin panouri de pasla rigida, fete din matase si bumbac, capitonare matlasata simpla sau dubla, intarituri laterale si capsule pentru circulatia aerului.

Puteti opta pentru una sau mai multe din modelele de saltea ortopedica RoyalFlex de mai jos.

Product added to wishlist

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.