WhatsApp

De ce să alegi o colaborare cu designerii noștri

Putem spune că satisfacția în materie de design a casei noastre este atinsă atunci când reușim să înglobăm, să contopim la un loc confortul, culoarea, căldura, eleganța, spațiul, muzica și parfumul într-o desăvârșită stare de bine. În această situație nu există bariere de imaginație, stil, material sau vârstă... pur și simplu trebuie doar să te facă să te simți bine în casa ta. După agitația și nebunia zilelor și a problemelor cotidiene ai nevoie de spațiu perfect, de locul perfect, ai nevoie să fii tu. Ai nevoie să respiri liniște și relaxare. 

Citeste mai mult
Despre mobila
Arta Mobilei
302 views

Magazin fizic sau virtual (online)?

Cumpărăturile de mobilă într-un magazin fizic sunt destul de satisfăcătoare – poți să te așezi pe o mulțime de canapele, să încerci paturi după pofta inimii și să te ghemuiești într-o grămadă de scaune diferite pentru a te ajuta să-l găsești pe cel potrivit pentru dumneavoastră dar în ceea ce privește selecția, internetul are cu siguranță un atu fața de cumpărături fizice.

Citeste mai mult
Despre mobila
366 views

Sfaturi pentru curățarea și îngrijirea mobilierului

Cu toții avem acea piesă de mobilier din lemn care este specială pentru noi. Poate că este o noptieră construită de bunicul tău sau o masă de sufragerie prețioasă, care este suficient de mare pentru a găzdui întreaga familie. Ar putea fi rafturile de cărți care adăpostesc revistele tale de benzi desenate de epocă sau cadrul de pat de care te-ai îndrăgostit la prima vedere. Oricare ar fi piesa aceea, vrei să o păstrezi în stare bună.

Citeste mai mult
Despre mobila
342 views

Îndrumare personalizată

Imaginați-vă senzația unei case concepute pentru a se potrivi stilului dvs. de viață și pentru a vă reflecta personalitatea. Beneficiile sunt clare. Când combinați o schemă de culori plăcută, spațiu liber și funcțional, iluminare perfectă și depozitare inteligentă, obțineți experiențe plăcute acasă și o viață mai fericită. Este o dorință pe care o împărtășim cu toții. Cu toate acestea, viețile ocupate și lipsa de încredere vă stau adesea în cale. 

Citeste mai mult
Despre mobila
321 views

Reticent in a achizitiona mobila la comanda online ?

A cumpăra online cred că este „ustensila magică” pentru a mobila o locuință, dar multi dintre noi refuza din start ideea deoarece o considera oarecum riscanta. Cum știi dacă vei primi ceea ce comanzi? Cum îți dai seama daca mobila se potrivește casei tale daca nu ai ocazia sa o vezi și în realitate?

Citeste mai mult
Despre mobila
211 views

Mobila un element atât de important al zilelor noastre

Un factor important care influențează și starea noastră de spirit de zi cu zi este și modul în care este mobilat locul in care ne desfășurăm activitatea. Fie că suntem acasă sau la birou, o mobila impecabila, cu accente cromatice ne-ar putea face sa ne simtim mai bine.

Citeste mai mult
Despre mobila
140 views

Avantaje importante ale mobilierului la comanda

Te-ai hotarat sa iti reamenajezi locuinta? Nu stii ce mobilier sa alegi pentru casa ta pentru a fi sigur ca totul este ca la carte? Mobilierul facut la comanda este o optiune potrivita deoarece acesta are foarte multe avantaje, motiv pentru care o mare parte dintre oameni aleg sa faca aceasta alegere.

Citeste mai mult
Despre mobila
149 views

Cele mai pretioase sfaturi in alegerea mobilei de bucatarie

Daca in urma cu ceva vreme bucatariile erau doar spatiul in care se servea masa, in ziua de astazi lucrurile s-au schimbat destul de mult, iar bucataria a preluat atributiile camerelor de zi si a ramas “inima casei”, asa cum multe persoane o numesc. Tocmai pentru ca are un deosebit succes si este o incapere foarte folosita, este important sa stim sa o amenajam corespunzator.

Citeste mai mult
Despre mobila
126 views
Product added to wishlist

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.