Sifoniere si Dulapuri

Mobila Hol

Birou şi Camera de Lucru

Finisaje & Culori

  Mobila Baie

  Electrocasnice

   Reticent in a achiziționa mobila la comanda online?

   Reticent in a achiziționa mobila la comanda online?

   Uite 4 sfaturi pentru o experiență asumată

   A cumpăra online cred că este „ustensila magică”pentru a mobila o locuință,dar multi dintre noi refuza din start ideea deoarece o considera oarecum riscanta.Cum știi dacă vei primi ceea ce comanzi?Cum îți dai seama daca mobila se potrivește casei tale daca nu ai ocazia sa o vezi și în realitate?

   Dacă ți-ai pus vreodată aceste întrebări,acest articol e pentru tine!Cu scopul de a-ți face experiență mai plăcută,ne-am documentat și îți oferim astăzi 4sfaturi pentru a-ți alege mobila potrivita locuinței tale-e și mobila o artă,in fond,nu?Așadar,te vei simți mai încrezător în a achiziționa mobila la comanda.

   1.Masoara totul

   Măsurarea suprafețelor este pasul cel mai important când te hotărăști să îți cumperi o mobila noua.Astfel,daca timpul nu îți permite să ajungi într-un magazin fizic pentru a vedea exact ce îți dorești,asigură-te că masori corect locul in care vei amplasa mobila.Cauta in descrierea produsului dimensiunile mobilei,însă nu uita sa iei in calcul și alte aspecte:de poziționare și asamblare.

   2.Citeste recenziile altor cumpărători

   In descriere produsului,totul pare a fi perfect.Insa pentru a fi 100% sigur, citește recenziile.In rubrica destinata lor,vei găsi mai multe experiențe și păreri,iar cu ajutorul acestora reușești să îți faci o idee de ansamblu .Uneori, aceste recenzii pot avea ultimul cuvânt în decizia pe care urmează să o iei.

   3.Incearca sa vezi dincolo de imaginile prezentate

   Fotografiile prezentate în descrieri s-ar putea sa te inducă în eroare.Asta deoarece mobila este fotografiata într-o lumină perfecta,intr-un cadru frumos amenajat.Uneori,ele sunt și prelucrate.De preferat ar fi să încerci să iei legătura cu un cumpărător care ți-ar putea sa o poza reală a produsului pe care ți-l dorești.

   4.Verifica politica de returnare a site-ului

   Deși,in majoritatea cazueilor clientul este mulțumit,există și posibilitatea de a nu fi mulțumit cu ceea ce ai comandat.Urmareste, in primul rand, daca firma la care s a făcut comanda primește produsele înapoi.

   Asadar, cu ajutorul acestor sfaturi vei avea într-adevăr o experientă plăcută comandând mobila, dar și în luarea celei mai bune decizii asupra confortului locuinței tale.

   Leave a Reply

   All fields are required

   Name:
   E-mail: (Not Published)
   Comment:
   Type Code