WhatsApp
Reticent in a achizitiona mobila la comanda online ?

Uite 4 sfaturi pentru o experiență asumată

A cumpăra online cred că este „ustensila magică” pentru a mobila o locuință, dar multi dintre noi refuza din start ideea deoarece o considera oarecum riscanta. Cum știi dacă vei primi ceea ce comanzi? Cum îți dai seama daca mobila se potrivește casei tale daca nu ai ocazia sa o vezi și în realitate?

Dacă ți-ai pus vreodată aceste întrebări, acest articol e pentru tine! Cu scopul de a-ți face experiență mai plăcută,ne-am documentat și îți oferim astăzi 4sfaturi pentru a-ți alege mobila potrivita locuinței tale-e și mobila o artă, in fond,nu? Așadar, te vei simți mai încrezător în a achiziționa mobila la comanda.

1. Masoara totul

Măsurarea suprafețelor este pasul cel mai important când te hotărăști să îți cumperi o mobila noua. Astfel, daca timpul nu îți permite să ajungi într-un magazin fizic pentru a vedea exact ce îți dorești,asigură-te că masori corect locul in care vei amplasa mobila. Cauta in descrierea produsului dimensiunile mobilei, însă nu uita sa iei in calcul și alte aspecte:de poziționare și asamblare.

2. Citeste recenziile altor cumpărători

In descriere produsului, totul pare a fi perfect. Insa pentru a fi 100% sigur, citește recenziile. In rubrica destinata lor,vei găsi mai multe experiențe și păreri, iar cu ajutorul acestora reușești să îți faci o idee de ansamblu .Uneori, aceste recenzii pot avea ultimul cuvânt în decizia pe care urmează să o iei.

3. Incearca sa vezi dincolo de imaginile prezentate

Fotografiile prezentate în descrieri s-ar putea sa te inducă în eroare. Asta deoarece mobila este fotografiata într-o lumină perfecta, intr-un cadru frumos amenajat. Uneori,ele sunt și prelucrate. De preferat ar fi să încerci să iei legătura cu un cumpărător care ți-ar putea sa o poza reală a produsului pe care ți-l dorești.

4. Verifica politica de returnare a site-ului

Deși, in majoritatea cazurilor clientul este mulțumit, există și posibilitatea de a nu fi mulțumit cu ceea ce ai comandat. Urmareste, in primul rand, daca firma la care s a făcut comanda primește produsele înapoi.

Asadar, cu ajutorul acestor sfaturi vei avea într-adevăr o experientă plăcută comandând mobila, dar și în luarea celei mai bune decizii asupra confortului locuinței tale.

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.