WhatsApp

Sursa: NEXT STAR - ANTENA 1: GEORGIANA MINU PRIMESTE UN PAT SUSPENDAT MARCA ARTA MOBILEI

Next Star - Antena 1

Sursa: ANTENA 1 TV - ARTA MOBILEI LA PROPRIU SI LA FIGURAT!

"...O norocoasa concurenta a primit un pat complex de marca Arta-Mobilei, din randul celor mai dorite stiluri. Nu este insa singurul care se bucura de popularitate, caci pe aceeasi lungime de unda sunt seturile de orice fel ce se completeaza cu etajere, cu dulapuri dispuse diferit, supraetajat"

Arta Mobilei la propriu si la figurat

Sursa: ZIARE.COM - ARTA MOBILEI DEZVALUIE UN NOU PORTOFOLIU DE MOBILIER

"...magazinul online al celor de la Arta-Mobilei prezinta produse finale de calitate, prezinta finisaje executate in detaliu si implicit expune piese de mobilier care se potrivesc oricarei incaperi, de dimensiuni mici, medii sau mari..."

Portofoliu mobilier

Sursa: ADEVARUL.RO - PENTRU CASE MODERNE, MOBILĂ PE MĂSURA

"...Trendurile se schimba, gusturile de asemenea, insa ce ramane clar in picioare tine de pretentia de a avea parte de mobila calitativa. Arta Mobilei se explica clar in acest sens... zone de depozitare care sa faca intregul ansamblu unul practic pana la urma, mobila moderna in stil este cea care creeaza ambientul perfect..."!

Sursa: ADEVARUL.RO - ARTA DIN CASA TA - MOBILĂ LUXURIANTĂ ŞI TOTUŞI ACCESIBILĂ

"...Arta Mobilei le îmbină perfect pe amândouă în creaţii - spus la propriu - cu o valoarea deosebită. Se definesc în mare parte printr-un stil luxuriant, arătându-se în acelaşi timp şi accesibili pentru o arie largă a publicului"!

Product added to wishlist

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.