WhatsApp

Activitatea de proiectare cuprinde o serie de etape:

  • vizitarea spatiului care urmeaza a fi mobilat
  • masurarea spatiului si realizarea unui plan cu cote (releveul incaperii)
  • purtarea unei discutii preliminare cu clientul in vederea stabilirii stilului si functionalitatii spatiului, a cerintelor, necesitatilor si preferintelor beneficiarului
  • intocmirea unui proiect 3D pentru mobilierul necesar spatiului respectiv. Se va realiza proiectul intregii incaperi pentru a putea observa fluxurile, marimea spatiului de trecere si proportiile
  • discutie cu clientul pe baza proiectului. Consultanta in alegerea materialelor, feroneriei si a culorilor tinandu-se cont de marimea suprafetelor, orientarea cardinala, modul de iluminare, varsta sau personalitatea clientului.
Servicii de proiectare mobilier

Asiguram consiliere gratuita clientilor firmei in vederea transformarii spatiului locuibil intr-un ambient adecvat fiecarui client. Va vom recomanda cele mai bune produse ale furnizorilor nostri, la standarde de calitate superioare, care se potrivesc cel mai bine cu arhitectura spatiului dumneavoastra si care sa va reprezinte cel mai bine dorintele de decorare ale acestuia.

Va vom oferi nu doar consilierea necesara amenajarii locuintei dumneavostra ci si bugetarea investitiei, astfel incat dorintele dumneavoastra de frumos sa aiba un corespondent calitate-pret cat mai bun. De asemenea veti primi explicatii asupra modului de intrebuintare, intretinere si functionare a produselor cumparate,termene de executie, livrare si montaj.

Consultanta in design mobilier
Product added to wishlist

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.