WhatsApp

CE OFERIM ?

 • Experienta (peste 10 ani)
 • Profesionalism
 • Consiliere specializata
 • Program dedicat
 • Pasiune
 • Adaptati noului

Pasionati si adaptati noului imbratisam fiecare proiect tarnsformandul, cu ambitie, intr-unul personal, ca pentru noi acasa.

Experienta de peste 8 ani, programul dedicat destinat designului si proiectarii, utilajele de ultima generatie, organizarea moderna a companiei sunt o garantie a lucrului bine facut. Cu toate astea nu-i suficient; avem nevoie de ajutorul dumneavoastra sa ne solicitati priceperea, avem nevoie de provocari pentru a avea satisfactii!

Cine suntem?

Suntem o societate cu o echipă de profesioniști tineri, dinamici, care plasează în centrul atenției clientul, cu necesitățile și dorințele sale.

Obiectul nostru de activitate este confectionarea, productia oricărui tip de mobilier din PAL melaminat, MDF, postforming și PAL furniruit. Furnizorii nostri sunt selectati pe baza unor criterii precise care au ca scop mentinerea calitatii produselor.

Procesele de fabricatie sunt conform celor mai înalte tehnologii și pentru aceasta suntem dotați cu mijloace de producție moderne: mașini unelte specializate, scule de la producători consacrați.

Filozofia noastră este că putem merge înainte numai dacă clienții sunt multumiți, de aceea ne străduim să satisfacem toate dorințele acestora. Dorim să fim parteneri de încredere din toate punctele de vedere.

 

ARTA MOBILEI

 • Producator de mobila, ce activeaza in domeniu din anul 2007.

  Obiectul principal de activitate este productia de mobilier din pal melaminat, din MDF infoliat, din MDF lacuit, PAL melaminat lacuit.

Mobila la comanda

 • Realizarea mobilei se face la comanda pe dimensiunile, culorile si accesoriile dorite.

  Se poate realiza atat mobilier casnic cat si comercial (pentru magazine, farmacii, cabinete, birouri, gradinite, scoli si alte institutii).

Servicii gratuite pentru toti clientii

 • 1. Consultanta si sfaturi in realizarea proiectului.

  2. Deplasari si masuratori gratuite.

  3. Transport si montaj gratuit in Bucuresti si imprejurimi.

  4. Garantie 2 ani la toate produsele.

  5. Termen de realizare: maxim 20 zile lucratoare.

Materiale de calitate

Arta Mobilei si-a selectat furnizorii in baza unor criterii precise pentru a mentine calitatea produselor si preturile accesibile.

Puteti fi siguri ca toate materialele utilizate sunt de cea mai buna calitate, asigurand functionarea in conditii optime a produselor pe o perioada lunga de timp.

Product added to wishlist

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.