Mobila Bucatarie Moderna Lynda Mărește

Mobila bucatarie moderna Lynda

001

Mobila bucatarie - stil Open Space, perfecta pentru spatiile generoase, design ultra-modern, sticla PRINT si sticla Lacobel, sistem deschidere usi Aventos

Detalii si dimensiuni

mobila la comanda in 10 zile
Disponibil in 10 zile
mobila la comanda cu montaj gratuit
Montaj gratuit
mobila la comanda cu garantie de 3 ani
Garantie 36 luni
mobila la comanda cu transport gratuit in Bucuresti si Ilfov
Transport gratuit in Bucuresti si Ilfov


Detalii produs

Mobila bucatarie cu design ultra-modern, finisaje elegante si calitate superioara, perfecta pentru locuintele tip Open-Space.

La aceasta mobila bucatarie au fost folosite fronturi din MDF lucios ce ofera un plus designului inedit, iar spatiul destinat micului dejun, dovedeste cat de practica este aceasta mobila bucatarie.

Corpurile suspendate cu sistem de deschidere Aventos, creaza un ambient aerisit, si deosebit, iar spatiile de depozitare generoase vor pastra la indemana toate ustensilele folosite la gatit.

Sticla Lacobel vopsita, denota rafinament si chiar minimalism in design, insa cu siguranta atrage toate privirile si are un impact puternic asupra intregului ansamblu al acestei game de mobila bucatarie.

Totodata, datorita sistemului de cos exctractibil pentru colt, se profita la maximum de spatiul disponibil, pentru a contopi elementele practice, cu cele de design rafinat, si modern.

  • Recenzii (0)
  • Fii primul care scrie o recenzie. !

    alte produse din aceeași categorie: