WhatsApp
Mobila Dormitor Innes

Mobila Dormitor Innes

029
3.062,50 lei
cu TVA

Mobila dormitor Innes - util, practic, ergonomic, dar si elegant, rafinat si plin de stil. Acestea sunt caracteristicile setului de mobila dormitor Innes, compus din pat cu doua noptiere, o comoda, o masuta mobila si un dulap.

Cere informatii despre produs

 

Descriere Mobila Dormitor Innes

Mobila dormitor Innes - util, practic, ergonomic, dar si elegant, rafinat si plin de stil. Acestea sunt caracteristicile setului de mobila dormitor Innes, compus din pat cu doua noptiere, o comoda, o masuta mobila si un dulap.

Util, practic, ergonomic, dar si elegant, rafinat si plin de stil sunt caracteristicile setului de mobila dormitor Innes.

Pretul este calculat pentru  pal Fag Ciocolata  de 18 mm grosime, cu pfl  pe alb spate, canturi ABS plastifiate, balamale fgv, glisiere FGV normale, picioare reglabile  cu plinta acoperitoare, picioare reglabile, cescuta negre la comoda, talpici din pal abs 0.4 aluminiu la noptiere.

Dimensiuni mobila dormitor (HxLxA) mm

Dulap: 2050x1400x500 mm

Pat dimensiune saltea: 1600x2000 mm

Comoda: 900x800x500 mm

Noptiere: 350x450 mm

Finisaje

Material: PAL melaminat

MDF: Nu

Culoare: Fag ciocolata

Fronturi: PAL, MDF

Cant ABS: Da

Geam: Nu

Oglinda: Nu

Accesorii incluse

Glisiere FGV - Made in Italy

Sistem glisare usi PKM, SGM

Optionale

Amortizoare usi

Modificare culori si dimensiuni

No reviews
Product added to wishlist

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.