• Mobila Dormitor Surface
Mobila Dormitor Surface

Mobila Dormitor Surface

3.900 lei

Set mobila dormitor Surface. Mizand pe tonuri deschise creeaza impresia de camera spatioasa. Include un dressing destul de incapator, cu design geometric. Patul cu cadru simplu se completeaza de doua noptiere cu sertar, practice de altfel.

 • Disponibil in 10 zile Disponibil
  in 10 zile
 • Montaj gratuit Montaj
  gratuit
 • Garantie 36 luni Garantie
  36 luni
 • Transport gratuit Transport gratuit
  in Ilfov si Bucuresti
Descriere

Descriere mobila dormitor Surface

Set mobila dormitor Surface. Mizand pe tonuri deschise creeaza impresia de camera spatioasa. Include un dressing destul de incapator, cu design geometric.

Patul cu cadru simplu se completeaza de doua noptiere cu sertar, practice de altfel.

Dormitorul trebuie sa fie o oaza de liniste si de confort, un spatiu intim si placut, relaxant. De aceea, in aceasta incapere sunt recomandate tonurile calde si armonioase, nuantele calme, design-ul lin, fara pete de culoare stidente, care sa sparga fluiditatea decorului si fara amestecuri de mai multe astfel de culori sau nuante. Cu toate acestea, un interior monocromatic sau care se bazeaza pe un contrast elegant, puternic dar care umple natural spatiul nu incalca niciuna dintre regulile de mai sus. Bineinteles, alegerea depinde si de personalitatea fiecaruia: mobilierul pentru dormitor Surface nu va fi apreciat de oricine, in schimb anumiti oameni vor gasi in el ansamblul perfect.
Pentru unitatea stilistica atat patul cat si sifonierul sau comoda or noptierele din acest interior etaleaza un contrast intre alb si crem, intre lumina si umbra. Evident, puteti alege si o alta combinatie de culori sau de tonuri, in functie de felul in care este amenajata locuinta dumneavoastra.

Dimensiuni mobila dormitor (HxLxA) mm

Dulap: 2100x2400x600 mm

Pat dimensiune saltea: 1600x2000 mm

Comoda: 800x1000x450 mm

Noptiere: 300x500 mm

Finisaje

Material: PAL melaminat

MDF: Partial

Culoare:

Fronturi: PAL, MDF

Cant ABS: Da

Geam: Nu

Oglinda: Nu

Accesorii incluse

Glisiere FGV - Made in Italy

Sistem glisare usi PKM, SGM

Optionale

Amortizoare usi

Modificare culori si dimensiuni