• Mobila dormitor Ally
Mobila dormitor Ally

Mobila Dormitor Ally

2.200 lei

Mobila dormitor Ally. Impresioneaza in design in combinatie maro cu negru profund. Acest stil este adoptat atat pentru cadrul patului si spatarul acestuia totodata cat si pentru cele doua noptiere si usile dulapului. Set modest si practic ce nu impune nevoia de prea mult spatiu.

 • Disponibil in 10 zile Disponibil
  in 10 zile
 • Montaj gratuit Montaj
  gratuit
 • Garantie 36 luni Garantie
  36 luni
 • Transport gratuit Transport gratuit
  in Ilfov si Bucuresti
Descriere

Descriere Mobila Dormitor Ally

Mobila dormitor Ally. Impresioneaza in design in combinatie maro cu negru profund. Acest stil este adoptat atat pentru cadrul patului si spatarul acestuia totodata cat si pentru cele doua noptiere si usile dulapului. Set modest si practic ce nu impune nevoia de prea mult spatiu.

Mobila dormitor Ally ar putea reprezenta un bun exemplu care sa insumeze piesele de mobilier care s-ar putea regasi pe o astfel de lista. Este vorba despre un pat cu doua noptiere detasabile si despre un sifonier de dimensiuni medii,cu doua usi. Pentru mai mult spatiu de depozitare,exista si o comoda cu trei sertare.

Inainte de a incepe amenajarea sau mobilarea unei incaperi este recomandat sa analizam in detaliu care sunt prioritatile si necesitatile. Facand un astfel de exercitiu vom putea schita o lista cu minimum-ul de care avem nevoie, lista pe baza careia putem lua o decizie cat mai apropiata de ceea ce cautam. Evitam astfel riscul de a aglomera inutil spatiul sau de a investi mai mult decat este cazul.

Dimensiuni mobila dormitor (HxLxA) mm

Dulap: 2100x1000x520 mm

Pat dimensiune saltea: 1600x2000 mm

Comoda: 1000x800x500 mm

Noptiere: 350x350 mm

Finisaje

Material: PAL melaminat

MDF: Nu

Culoare: Negru, zebrano

Fronturi: PAL

Cant ABS: Da

Geam: Nu

Oglinda: Da (partial la comada)

Accesorii incluse

Glisiere FGV - Made in Italy

Sistem glisare usi PKM, SGM

Optionale

Amortizoare usi

Modificare culori si dimensiuni