WhatsApp
Mobila Dormitor Lucy

Mobila Dormitor Lucy

036
4.375,00 lei
cu TVA

Lucy, mobila dormitor din lemn pur, cu un aspect de asemenea. Stilul sau modern aduce linii extinse ale dressingului, cu usi culisante. Comoda este si ea suficient de incapatoare, cu sertare lungi. Patul insa este minimalist si extrem de bine punctat in stil clasic.

Cere informatii despre produs

 

Descriere Mobila Dormitor Lucy

Mobila dormitor Lucy, este un ansamblu pentru dormitoare mici sau medii, care incearca sa ofere chiar mai mult decat strictul necesar. Simplitatea si eleganta sunt cuvintele cheie in acest context. Sifonierul este incapator, oglinda da impresia de spatiu suplimentar, patul este necomplicat dar confortabil iar cele doua noptiere, independente, se pot dovedi foarte practice.

Seturile de piese de mobilier ideale pentru o anumita incapere sunt cele care se armonizeaza cel mai bine cu spatiul avut la dispozitie, astfel incat sa nu il aglomereze excesiv dar sa folosesca zonele care altfel s-ar pierde; libertatea de miscare si fluiditatea culoarelor libere sunt esentiale, mai ales in camerele de dimensiuni reduse.

Dimensiuni mobila dormitor (HxLxA) mm

Dulap:

Pat dimensiune saltea: 1600x2000 mm

Comoda:

Noptiere:

Finisaje

Material: PAL melaminat

MDF: Nu

Culoare:

Fronturi: PAL, MDF

Cant ABS: Da

Geam:

Oglinda:

Accesorii incluse

Glisiere FGV - Made in Italy

Sistem glisare usi PKM, SGM

Optionale

Amortizoare usi

Modificare culori si dimensiuni

No reviews
Product added to wishlist

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.