WhatsApp
Mobila Dormitor  Maya
Mobila Dormitor  Maya
Mobila Dormitor  Maya
Mobila Dormitor  Maya
Mobila Dormitor  Maya
Mobila Dormitor  Maya

Mobila Dormitor Maya

037
4.750,00 lei
cu TVA

Mobila dormitor Maya este stil urban ultramodern. Dincolo de marele dulap de tip dressing ce dispune de usi culisante si imbina elemente de sticla de asemenea; comoda urmeaza acelasi stil. Patul insa este unic, cu linii bine definite, comod si stabil.

Cere informatii despre produs

 

Descriere mobila dormitor Maya

Unul dintre avantajele achizitionarii unui mobilier in intregime alb, in stil scandinav, este faptul ca acesta poate deschide foarte mult atmosfera dintr-o incapere si poate spori gradul de iluminare a acesteia; asadar, mai ales in cazul camerelor mici, care nu beneficiaza de suficienta lumina naturala, acesta poate reprezenta o solutie optima. Pentru a crea un contrapunct si pentru a aduce un echilibru, puteti folosi accesoriile in nuante inchise sau chiar movul, asa cum se sugereaza si in imaginea de prezentare a modelului Maya. Daca aceasta combinatie nu vi se pare cea mai potrivita pentru dormitor, folositi culorile calde, pastelate; puteti tencui un perete intreg intr-o nuanta, pe care sa o folositi, apoi, in pete, la nivelul accesoriilor.

Dimensiuni mobila dormitor (HxLxA) mm

Dulap: 2200x2400 mm

Pat dimensiune saltea: 1600x2000 mm

Noptiere – incluse in pret

Finisaje

Material: PAL melaminat

MDF: Da

Culoare: Alb, mov

Fronturi: PAL, MDF

Cant ABS: Da

Geam: Nu

Oglinda: Nu

Accesorii incluse

Glisiere FGV - Made in Italy

Sistem glisare usi PKM, SGM

Optionale

Amortizoare usi

Modificare culori si dimensiuni

No reviews
Product added to wishlist

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.