• Mobila Dormitor Soraya
Mobila Dormitor Soraya

Mobila Dormitor Soraya

2.900 lei

Set Soraya, mobila dormitor merano cu sticla neagra lacobel. Intreaga imagine este parca menita sa ofere iluzia spatiului extins, cu liniile sale orizontale ca si design, cu dreptunghiuri pentru design-ul dulapului. Noptierele au cate doua sertare.

 • Disponibil in 10 zile Disponibil
  in 10 zile
 • Montaj gratuit Montaj
  gratuit
 • Garantie 36 luni Garantie
  36 luni
 • Transport gratuit Transport gratuit
  in Ilfov si Bucuresti
Descriere

Descriere Mobila Dormitor Soraya

Fiecare piesa componenta a acestui ansamblu de mobila dormitor este unica in felul ei si un obiect cu un farmec aparte, desi toate sunt unite stilistic si cromatic.

Mobila dormitor Soraya este alcatuita din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc). Intreaga imagine este parca menita sa ofere iluzia spatiului extins, cu liniile sale orizontale ca si design, cu dreptunghiuri pentru design-ul dulapului. Noptierele au cate doua sertare, iar nuanta de lemn aleasa este una puternic, vie, plina de personalitate, negrul venind sa tempereze compozitia si sa sublinieze anumite zone de interes.

Dimensiuni mobila dormitor (HxLxA) mm

Dulap: 2100x2200x610 mm

Pat dimensiune saltea: 1600x2000 mm

Noptiere: 400x500 mm

Finisaje

Material: PAL melaminat

MDF: Nu

Culoare: Merano natur

Fronturi: PAL, MDF

Cant ABS: Da

Geam: Lacobel negru

Oglinda: Nu

Accesorii incluse

Glisiere FGV - Made in Italy

Sistem glisare usi PKM, SGM

Optionale

Amortizoare usi

Modificare culori si dimensiuni