Sifoniere si Dulapuri

Mobila dormitor

Mobila Hol

Birou şi Camera de Lucru

Mobila Baie

  Saltea Optimum Superortopedic - RoyalFlex Mărește

  Saltea Optimum Superortopedic - RoyalFlex

  Saltea Optimum Superortopedic, face parte din categoria saltelelor ortopedice datorita realizarii sale si al proprietatilor acesteia

  Detalii si dimensiuni

  329 lei

  Cere informatii despre produs

  mobila la comanda in 10 zile
  Disponibil in 10 zile
  mobila la comanda cu montaj gratuit
  Montaj gratuit
  mobila la comanda cu garantie de 3 ani
  Garantie 36 luni
  mobila la comanda cu transport gratuit in Bucuresti si Ilfov
  Transport gratuit in Bucuresti si Ilfov


  Detalii produs

  Saltea Superortopedica - Saltea Optimum SuperOrtopedic

  Datorita materialelor ce o alcatuiesc, salteaua are o structura ferma, ce ofera o pozitie corecta a coloanei vertebrale. Aceasta structura este data in special de arcurile Bonell 2,2 mm cu 5 spire si a celor 5 placi de poliuretan inserate intre randurile de arcuri. Arcurile sunt realizate din sarma otel-carbon ce ofera o buna elasticitate si durabilitate iar placile de poliuretan au grosimea de 5 cm si au o densitate ridicata.

  Randurile de arcuri impreuna cu placile din poliuretan sunt acoperite cu un strat de pasla  cu densitatea de 1000 gr/mp si un strat de poliuretan cu grosimea de 2 cm si densitate de 21kg/mp. Lateral, de jur –imprejurul acestor randuri de arcuri este montat un strat de spuma poliuretanica, antilasare, de inalta densitate (35kg/mp), cu grosimea de 6 cm.

  Structura de fabricatie

  • Confortul saltelei este dat de materialul de acoperire impreuna cu matlasajul acestuia. Acest material de acoperire este realizat din matase Jakard, placuta la atingere, amestecata cu bumbac si material siliconat densitate 100 gr/mp. Aceste 3 componente sunt matlasate pe un strat de poliuretan poros cu grosimea de 1 cm.
  • Inaltimea saltelei este de 24 cm. Aceasta poate fi asezata atat pe paturi clasice (placa pal sau lemn masiv) cat si pe paturi cu somiere.
  • Este tratata impotriva mucegaiului si acarienilor.
  • Aerisirea saltelei este asigurata de 4 butoni de ventilatie amplasati pe lateralele acesteia.
  • Dispune de 2 fete: fata vara si fata iarna si este recomandata folosirea sa pe fata corespunzatoare anotimpului respectiv
 • Recenzii (0)
 • Fii primul care scrie o recenzie. !

  alte produse din aceeași categorie: